Името Анна Сорокин е доста известно. Името Анна Делви обаче не чак толкова. Всъщност става дума за един и същи човек - рускинята, която влезе в заглавията на световните медии с измамите си. Сега обаче тя явно се опитва да възстанови репутацията си след извършените престъпления, а една американска телевизионна компания ѝ дава доста широка трибуна за целта.

Inventing Anna, Ана Делви, Джулия Гарнър и първи трейлър на сериала на Netflix

Рускинята, която измами Ню Йорк

Историята на Ана Сорокина - на сериал по Netflix

33-годишната Анна Делви бе арестувана през октомври 2017 г. по време на спецоперация заради обвиненията към нея за измами на редица богати светски личности. Докато е живеела в Ню Йорк, тя се е представяла за богата германска наследница.

Преди няколко седмици обаче стана ясно, че американското предаване Dancing with the Stars ще стартира 33-ия си сезон с нея като участник. А тази седмица е бил излъчен и първият епизод.

Анна Делви е дебютирала на сцената с танц заедно с професионалиста Езра Соса. Двамата са били облечени в цветни и бляскави костюми, но далеч повече внимание е привлякло проследяващото устройство на глезена на рускинята, която е под домашен арест.

В коментар за хореографията, която професионалният танцьор е искал да представи, той е казал: "Просто наистина исках да покажа устройството на глезена. Нека бъдем откровени тук. Той беше истинската звезда на шоуто."

Самата Анна Делви пък допълва, че то е било част от костюма и освен това е било персонализирано за нея така, че да съотвества на дизайна на костюма ѝ за танците. Въпреки че проследяващите гривни не могат да бъдат преправяни, могат да бъдат леко декорирани, както рускинята е правила и преди.

"Няма изрични или писмени правила за декорирането, стига да не се повреди", обяснява тя пред People.

Колкото до нейното представяне на сцената на Dancing with the Stars, самата тя не скри, че е била притеснена и че е можело да изпълни танца си по-добре. Въпреки това обаче изживяването ѝ е било страхотно.

Въпреки множеството критики, които продукцията отнесе при обявяването на участието на Анна Делви, съдиите в предаването изразиха своята подкрепа. Един от тях призова рускинята да не бъде осъждана, а самата тя допълни, че хората трябва да ѝ дадат втори шанс, тъй като си е понесла последствията.

Танцовият ѝ партньор Езра Соса пък сподели: "Наистина мисля, че тя говори за това какво всъщност представлява Dancing with the Stars. Без значение откъде идвате, става въпрос само за танца. И каквото и да се случи, излизаш, танцуваш, получаваш своя резултат. И наистина мисля, че това, което тя каза, беше наистина смислено."