Олимпийски игри 2024 вече стартираха официално в Париж с грандиозна откриваща церемония в петък, 26 юли. Събитието и мястото обаче се оказва, че ще бъдат двойно по-специални лично за двама души. Това са аржентинските спортисти Пабло Симоне и Пилар Кампой, които се сгодиха в навечерието на откриването в Града на любовта.

Голямото завръщане на Селин Дион - емоциите след откриването на Олимпийските игри

Голямото завръщане на Селин Дион - емоциите след откриването на Олимпийските игри

Когато напомниш за себе си по най-добрия начин

Предложението за брак се е случило по време на уж обикновен момент, когато отборите по хандбал и хокей на трева на Аржентина решават да си направят групова снимка. Тогава хандбалистът Пабло Симоне се отделя от останалите и застава пред цялата група, за да падне на едно коляно и да зададе така важния въпрос на половинката си - състезателката по хокей на трева Пилар Кампой.

Сега на аржентинската двойка ѝ предстои много емоции - от една страна Олимпийските игри и представянето им, а от друга - вълнението покрай годежа.

Заобиколени от съотборниците си по хандбал и хокей на трева, Пабло Симоне и Пилар Кампой са отпразнували специалния момент. Сред групата спортисти е бил също и братът на Симоне - Диего, който е част от отбора по хандбал.

Защо лекоатлетическата писта на Олимпийските игри в Париж е лилава

Защо лекоатлетическата писта на Олимпийските игри в Париж е лилава

Интересно решение на французите

Бъдещите младоженци вече са златни медалисти от миналогодишните Панамериканските игри в Сантяго, Чили. Те започват да се срещат през 2015 г. - само година преди Олимпийските игри в Рио през 2016 г., на които хандбалният отбор на Аржентина завърши десети, а Кампой и отборът по хокей на трева достигнаха четвъртфиналите, пише ESPN.