През 1996 г. Деми Мур накара всички да говорят за нея с ролята си в "Стриптийз". И не само, защото показа колко е секси по бельо в комедията, но и заради рекордния за тогава хонорар, който получи.

Деми Мур за състоянието на Брус Уилис: "Не трябва да очакваш да е човекът, който е бил"

Деми Мур за състоянието на Брус Уилис: "Не трябва да очакваш да е човекът, който е бил"

Актьорът се бори с фронтотемпорална деменция вече две години и половина

Става дума за 12.5 милиона долара, които я направиха най-високоплатената актриса в Холивуд. Но през 90-те години на миналия век нещата стояха малко по-различно от сега и актрисата получи немалко критики, че е приела роля на стриптизьорка и се разголва.

Сега, почти 30 години по-късно, Деми Мур говори за решението си да се снима в "Стриптийз". В подкаста на The New York Times - The Interview, актрисата казва, че не приема лично критиките, защото смята, че всеки на нейно място би приел такава възможност.

По онова време Мур бе омъжена за Брус Уилис и казва, че никога не се е сравнявал с него, но е знаела какви пари получава той за ролите си. "Ако върша същото количество работа, защо да не го направя", казва сега Деми Мур.

Актрисата не разбира защо хората са негодували тогава. Както и за критиките, които е получила няколко години по-рано. През 1991 г. тя се снима гола, докато е бременна с второто си дете, за корицата на Vanity Fair. "Не разбирах защо беше толкова голяма работа, защо жените, когато са бременни, трябва да бъдат скрити?"

Какво каза Деми Мур за голите си сцени в The Substance

Какво каза Деми Мур за голите си сцени в The Substance

Ето какво споделя актрисата на Кан 2024 за предизвикателната роля

Деми Мур не е разбирала защо трябва да се крие фактът, че хората правят секс. В скорошно интервю за Variety тя също така казва, че е приела рекордните за онези години 12.5 милиона долара за "Стриптийз", защото и искала да промени нагласите към жените и техните възнаграждения в Холивуд.