Джон Уик се превърна в един от най-емблематичните екшън герои, а четирите филма, които се завъртяха по кината, станаха наистина успешни.

The Continental - трейлър на сериала от света на Джон Уик с Мел Гибсън

Мел Гибсън е безпощаден мафиот в сериала от света на Джон Уик

Пълен трейлър на The Continental

След събитията в последния четвърти филм бе малко вероятно да видим и пети, но тогава режисьорът Чад Стахелски и Киану Рийвс заявиха, че ще помислят и ако им хрумне добра идея за продължение, ще я осъществят.

В крайна сметка, двамата са успели да измислят как да продължат франчайза. От The Hollywood Reporter разбираме, че Lionsgate Television ще разработи сериал, който да се яви директно продължение на "Джон Уик 4".

John Wick: Under the High Table ще бъде продуциран от Рийвс и Стахелски, а вторият ще се нагърби с режисирането на пилотния епизод. За момента не се знае нищо за актьорския състав на сериала, а Lionsgate Television тепърва ще търсят купувач за него.

От краткия синопсис става ясно, че John Wick: Under the High Table ще комбинира ново и старо и ще ни покаже какво се случва след събитията в четвъртия филм. Това ще е втори сериал от света на г-н Уик след като миналата година в стрийминг платформата Peacock бе пуснат The Continental.

Ballerina с Ана де Армас от света на Джон Уик се отлага за 2025 г.

Защо Ballerina с Ана де Армас се отлага с цяла година

Чакането ще продължи

Догодина пък очакваме по кината да се завърти Ballerina - първият spin-off филм от света на Джон Уик, в който в главната роля е Ана де Армас.