През последните години разходите за живот се приближават до критична точка за много от нас, което принуждава някои хора да бъдат много креативни по отношение на печалбите. Моник Джеремая е далновидна бизнес дама, която изкарва една добра сума, като дава под наем половината от матрака си на непознати, търсещи евтин сън. Жената нарича практиката "горещо легло" и споделя подробностите в интервюто си с Bright Side.

Пеги Джоунс - жената, нападната от ястреб и змия едновременно

Жената, нападната от ястреб и змия едновременно

Една интересна история от Тексас

Моник Джеремая e от Куинсланд, Австралия. Доходите й намаляват значително в определен момент от живота ѝ и тя търси начин как да изкара допълнителни пари. Младата жена решава да даде под наем половината от матрака си за атрактивните 631 долара на месец. Тя казва, че това е "перфектното решение" за тези, които се чувстват самотни и бедни.

36-годишната Моник всъщност използва допълнителния си доход, за да поднови кариерата си и основа мечтаната си компания Diversity Models. Сега тя притежава агенция за модели, която наема дами с изящни форми на зряла възраст за различни бизнеси. Първият клиент, който плаща половината от леглото й, всъщност е някой, с когото вече се познава.

Това всъщност ѝ помага да да стартира и развие бизнеса си супер успешно."Да бъдеш предприемач, докато изграждаш компания, е самотно пътуване, така че защо да спиш сам, когато можеш да спиш с другар, с някой със същата дисциплина и стремеж, докато правите пари в съня си?"

Терезия Фишер - жената, която похарчи хиляди за операции, за да удължи краката си с 14 см

Жената, която похарчи хиляди за операции, за да удължи краката си с 14 см

Съжалява ли за стореното

Жената твърди, че споделянето на легло с непознат срещу заплащане може да се окаже бъдещето на собствениците на недвижими имоти, като добавя: "Това е идеалният начин да спестите пари, да живеете просто и, разбира се, да не сте сами."

"Горещото легло" е отлично за хора, които могат да се отделят емоционално и да спят до друг човек по напълно уважителен и необвързан начин", казва Моник. Тя обяснява, че общата спалня е точно като да живееш в стая с две легла. Основната разлика е, че споделяме един матрак. "Това е точно като споделяне на стая с две легла, но вие спите само в едно легло заедно, така че определено искате голямо легло и много място в стаята, за да си заслужава", добавя тя.

Лиа Шъткивър - жената със секси тяло, която е рекордьор на Гинес по скоростно ядене

Шампионката по скоростно ядене, която поддържа топ форма

Лиа Шъткивър има нечовешки апетит и е все така секси

На въпрос дали не се притеснява, че все пак ѝ се налага да спи с непознат и то в едно легло, който на практика може да реши да интимничи във всеки един момент, Моник отвръща, че няма колебания, защото гледа да си "напише предварително домашното", като проучи своя съквартирант толкова добре, че да е сигурна, че може да му се довери.