Модел, който харчи 255 000 долара за операция за удължаване на краката, разкрива, че съжалява, че се е подложила на нея. 31-годишната Терезия Фишер от Германия преди години се подлага на изтощителна операция, за да добави допълнителни 14 см към ръста си.

Саманта Рамсдел - жената с най-голямата уста според Рекордите на Гинес

Коя е жената с най-голямата уста според Рекордите на Гинес

В устата си може да побере дори цяла ябълка

Русокосата красавица има регулируеми телескопични пръчки, поставени в пищялите й на 24-годишна възраст, които постепенно се регулират така, че да удължат краката й, съобщава The Sun.

Въпреки това, сега 31-годишната инфлуенсърка, която участва в немската версия на Celebrity Big Brother, споделя, че бившият й съпруг я е подтикнал да го направи.

Говорейки с пред радио MDR Jump, моделът го обвинява за операцията. "Терезия, знаеш, че харесвам големи дами. Така че наистина бих искал това. Можеш да получиш до 14 см повече", предава думите му моделът.

Кейти Енрайт - жената, която искаше да стане монахиня, но сега помага на хората да правят по-хубав секс

Жената, която искаше да стане монахиня, но сега помага на хората да правят по-хубав секс

Кейти Енрайт за пътя от манастира до сексуалното удоволствие

Тереза добавя: "Той казваше, че не мога да направя нищо без него и че имам нужда от него. И ако ти го кажат 20, 30, 60, 70 пъти, тогава вярваш, че си нищо без него."

Местната жителка на Хамбург, която преди е с височина от 167 см, признава, че дори не е знаела, че съществуват операции за удължаване на краката преди предложението на 59-годишния й бивш.

"Никога преди не съм се занимавала с това, защото винаги съм била доволна от тялото си", казва тя. В момента е с височина от цели 182 см без обувки и е удивена, че изобщо се е съгласила. "Срамувам се, защото се съгласих на операция, която не трябваше да правя."

От Lad Bible припомнят обаче, че през 2019 г. Терезия всъщност е харесвала резултатите, като тогава е казала, че новата й дължина е подобрила сексуалния живот с бившия й съпруг.

Пеги Джоунс - жената, нападната от ястреб и змия едновременно

Жената, нападната от ястреб и змия едновременно

Една интересна история от Тексас

"Сексът ми вече е по-добър. Станах много гъвкава с краката и имам повече място за маневриране в леглото." Тогава тя заявява, че е легнала под ножа, за да повиши самочувствието си след години на тормоз като тийнейджърка.

"Сега се чувствам щастлива и доволна от краката си, но съм жертва от вълна от омраза в интернет. Много ме боли. С процедурата за удължаване на краката намерих себе си и най-накрая преодолях старата си травма от тормоз."

Няколко години по-късно Терезия очевидно е на друго мнение, като твърди, че никога не би се подложила на операциите, ако бившият й не я беше помолил.

Описвайки ужасяващата операция пред Bild, тя споделя, че костта на пищяла трябва да е изцяло счупена, мускулите на прасеца са разцепени, като се използва телескопична пръчка.

Ерин Ханикут - жената с най-дългата брада в света според Рекордите на Гинес

Коя е жената с най-дългата брада

Ерин Ханикут губи крак и зрение, но не и силния си дух

"Изпъвате долните си крака, като държите коляното си с една ръка и завивате крака си навътре с другата ръка, докато щракне. Десет кликвания на ден от всяка страна носят допълнителни 0.5 милиметра."