Микел Руфинели е на 43 години от Лос Анджелис. През по-голямата част от живота си, тя изглежда като повечето жени. Висока е малко над 1.5 метра и тежи около 80 кг.

Но това се променя драстично, когато ражда първото си дете. Теглото й се увеличава с 25 кг и. Странното е, че наддаването се случва само в зоната на дупето и ханша ѝ. И колкото повече деца ражда, толкова повече се увеличава.

И след раждането на четвъртото си дете, ширината на ханша тази жена достига забележителните 2.4 метра, което пък ѝ отрежда почетно място в Световните рекорди на Гинес като жената с най-широк ханш в света. В медицинския свят разстройството се нарича липедем, пише Sowetan Live.

Липедемът е необичайно подуване поради натрупването на мазнини и течности. Подуванията са симетрични, болезнени при натиск и лесно се натъртват. Почти всички пациенти са жени, като има и генетично предаване. Липедемът е известна като устойчива на диета болест. Възможно е да се отслабне, но не и областите на липедема. Може да се планира противовъзпалителна и редуцираща отока диета, която забавя прогресирането на заболяването.

Хуанита Пиенаар - жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата винаги има план за любовта

Въпреки че среща трудности поради размерите си, като например факта, че често ѝ се налага да ходи странично, за да може да мине през определено места или да се накланя, за да се побере под душа, Руфинели настоява, че е напълно щастлива такава, каквато е. "Обичам извивките си, обичам бедрата си", споделя тя.

Руфинели също така добавя, че получава голямо внимание - понякога отрицателно, но и често доста положително. Докато някои хора сочат, зяпат и правят снимки, според жената, мъжете изглежда харесват формите ѝ. "Мъжете не харесват слаби момичета, те харесват фигура на пясъчен часовник", категорична е притежателката на най-големия ханш в света.

Ани Хокинс-Търнър - жената с най-големите естествени гърди в света

Жената с най-големите естествени гърди в света

Проклятие или благословия

Въпреки че Микел прави упражнения, не смята, че трябва да коригира хранителните си навици. Що се отнася до съпругът ѝ Реджи, той също няма проблем с размера на ханша на жена си, нито пък има притеснения за здравето ѝ. "През цялото време казвам на хората: имам лиценз за работа с тежко оборудване", обича да се шегува той.