Една нощ съвсем изненадващо гаджето на Хуанита къса с нея. Никакви молби и сълзи от нейна страна така и не успяват да го накарат да промени решението си. Дълбоко в себе си Хуанита обаче знае, че колкото и да ѝ се е струва вълшебна, връзката ѝ с него е била и също толкова токсична. Дълго време тя се е заблуждавала, че той е перфектен и не си е давала сметка, че поведението му всъщност е контролиращо и манипулативно.

Джоузеф Уилямс - мъжът, роден с отофациален синдром, заради който няма долна челюст

Той няма долна челюст и се храни през тръба, но въпреки това една жена се вюбва в него

Когато любовта е по-силна от всичко

Хуанита решава, че ще ѝ трябва време да преодолее раздялата и затова заминава за отдалечен селски район в Мозамбик. Там намира работа, както и така желаното уединение. Освен местните рибари, край плажа не се събират много хора и Хуанита намира утеха в личното си райско кътче.

В Мозамбик тя се среща и с ясновидка, след като в един момент решава, че е прекарала твърде много време в отчаяние. И по време на сеанса чува нещо, от което със сигурност има нужда, но ѝ е така трудно да повярва, а именно - предсказанието, че скоро ще срещне друг мъж, в когото ще се влюби.

На Хуанита ѝ се струва малко вероятно това пророчество да се сбъдне, тъй като районът в Мозамбик, където работи, е доста усамотен. Тя е убедена, че едва ли има шанс да срещне някой интересен човек, камо ли сродната си душа.

Четири-пет месеца по-късно обаче се случва точно това. Хуанита среща трима мъже, които са на почивка и търсят място, на което могат да пийнат по нещо. Тя ги насочва към бара, който познава, и им се представя. Забелязва, че първият мъж е нисък и набит, с тъмна коса. Вторият също е нисък, но по-възрастен. Третият мъж обаче привлича вниманието ѝ - висок, мургав и красив.

Снимка 643568

"Спомням си, че забелязах очите му. Видях искреност и честност в тях. Усетих нещо истинско в него", споделя Хуанита пред Insider.

След като изпива няколко питиета в бара с тях, тримата приятели я канят на вечеря още на същата вечер. Брандън, мъжът който спечелва интереса на Хуанита, обаче продължава да ѝ предлага срещи и след това.

Очевидно чувствата започват да се развиват и у двамата, тъй като той дори удължава почивката си с цяла седмица, за да прекарат време заедно, а когато той все пак трябва да се върне у дома, тя е съкрушена.

Хуанита очаква, че едва ли някога повече ще види или чуе Брандън, но остава изненадана. Той започва да ѝ пише съобщения от разстояние и дори няколко пъти я посещава отново. Така връзката им се задълбочава и те разбират, че не могат един без друг.

За романтичните реалисти - Джоан Вестенберг, която срещна голямата си любов на погребение

Момичето, което срещна голямата си любов... на погребение

Една истинска история за романтичните реалисти

Затова Хуанита взема решението да напусне Мозамбик и да се върне в Южна Африка. Там двамата с Брандън заживяват заедно и няколко години по-късно създават семейство. След година и половина опити да си родят дете, на бял свят се появява дъщеря им. Тя е вече на годинка и е красива и буйна, точно каквато са очаквали, че ще бъде. Все пак, какво друго дете биха могли да създадат двама души, които е било предопределено да се срещнат под магичната луна в Мозамбик?