Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю са сред актьорите, които харесваме и с лекота гледаме филмите, в които участват. Ето защо нямаше как да не обърнем внимание на We Live in Time, където двамата си партнират в главните роли.

Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю в We Live in Time - от случайната среща до вечната любов

Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю в We Live in Time - от случайната среща до вечната любов

Първи трейлър на романтичния филм

Все още очакваме да разберем кога точно ще го видим по кината или в някоя от стрийминг платформите. А едно интервю на Гарфийлд относно филма запали още повече иначе късия фитил на интереса ни.

В разговор с Джош Хоровиц в 92nd Street Y в Ню Йорк актьорът казва, че с Флорънс Пю са стигнали по-далеч от очакваното в една от секс сцените в We Live in Time.

Андрю Гарфийлд казва, че по време на сцената двамата са били в компанията само на оператора и един озвучител, за да се гарантира техният комфорт. "Ние навлизахме в сцената, така да се каже, и дори отидохме малко по-далеч, отколкото беше предвидено."

Той твърди, че двамата не са спрели с ласките, защото така и не са чули чули никой да казва "край". А и са се чувствали достатъчно комфортно в създалата се ситуация. "В определен момент и двамата имам чувството, че телепатично си казваме: "Това определено ми се струва дълго", казва Гарфийлд.

Снимка 686072

Източник: GettyImages

И всичко това, за да види, че операторът дори не е снимал част от техните ласки, защото когато го е погледнал, той е бил обърнат в друга посока, пише E! News.

We Live in Time ще ни разкаже леко горчивата история на двама души, които се запознават съвсем случайно, но се влюбват един в друг. Една диагноза обаче е на път да разтърси техния свят и разрастващото им се семейство.