След като Мария Бакалова доби широка популярност и отвъд океана с ролята си в "Борат 2", за която бе номинирана за Оскар, все по-често научаваме за нови холивудски проекти с нейно участие.

Първи трейлър на “Стажантът” с Мария Бакалова като Ивана Тръмп и Себастиан Стан като Доналд Тръмп

Първи трейлър на “Стажантът” с Мария Бакалова като Ивана Тръмп и Себастиан Стан като Доналд Тръмп

Филмът за възхода на Тръмп, който всички очакват

През 2022 г. я гледахме в "Убийствена игра", а година по-късно и я чухме да озвучава кучето Космо в "Пазители на галактиката Volume 3" на Marvel. Последните филми с българската актриса също привлякоха доста медийно внимание. Единият е биографичната драма за Доналд Тръмп "Стажантът", в която влиза в ролята на Ивана Тръмп, а другият - "Триумф", който пък е българското предложение за Оскар.

И докато тези две заглавия все още не са се завъртели по кината, вече разбираме, че на Мария Бакалова ѝ предстои да се подготвя за нова роля.

Българската актриса е избрана да участва в комедията All Night Wrong, където ще бъде в главна роля и ще си партнира със Зак Чери. Ще видим Мария Бакалова в образа на вдовицата с разбито сърце Ел, която се оказва въвлечена в една доста хаотична нощ след запознанство с мъж.

Нея и страхливият съпруг Гари (Зак Чери) ги събира приложение за запознанства, но срещата им води до неочакван обрат. Двамата се озоват с кола (притежание на убиец), труп и 40 000 долара в брой. Следват лоши решения и опасни срещи, докато нощта на Гари и Ел не се превърне в хаотично пътуване. А последствията от всичко това се оказват животопроменящи.

Пред-продукцията на филма би трябвало да започне още тази есен, пише Deadline. Режисьор е Джейсън Джеймс, а сценарист - Джейсън Филиатраулт.

Режисьорът на All Night Wrong споделя, че филмът разказва историята на "двама души с разбито сърце, които се срещат онлайн по всички погрешни причини, но в крайна сметка откриват нещо за другия и за себе си, в хода на една хаотична нощ".

Случва ли се нещо между Мария Бакалова и Андрю Гарфийлд

Случва ли се нещо между Мария Бакалова и Андрю Гарфийлд

Българската актриса и звездата от "Спайдърмен" в задушевен разговор

Екранният партньор на Мария Бакалова - Зак Чери, пък последно участва във втория сезон на сериала Severance на Apple TV+. Има роли и в други сериали, а сред филмите му са "Спайдър-мен: Завръщане у дома" и романтичните комедии "Не е ли романтично?" и "Болест от любов".