Още през 2022 г. стана ясно, че Мария Бакалова ще участва в българския филм "Триумф", в който роля има и Юлиан Костов. Режисьори на "Триумф" са Кристина Грозева и Петър Вълчанов, който режисираха Бакалова в "Бащата". Сценарият е на Дечо Таралежков, Кристина Грозева и Петър Вълчанов. Операторът е Крум Родригес, а музиката е на Теодор Иконому.

Мария Бакалова завладява и Бродуей

Мария Бакалова завладява и Бродуей

Актрисата се захваща с все по-амбициозни проекти

Освен Мария Бакалова и Юлиан Костов, част от актьорския състав на филма са и Юлиан Вергов, Маргита Гошева, Станислав Ганчев, Иван Савов.

Оказва се, че филмът, който е копродукция между България и Гърция, е избран за участие в категорията международен филм на 97-мите награди на Филмовата академия Оскар, съобщават от Националния филмов център.

Що се отнася  до сюжета, "Триумф" е военна сатира и е базиран на истински събития, състояли се през 90-те години на миналия век. Точно след падането на комунизма в страната цари хаос.

Как Юлиан Костов стана злодеят в Call of Duty: Modern Warfare 3

Как Юлиан Костов стана злодеят в Call of Duty: Modern Warfare 3

Един от най-успешните български актьори зад граница споделя за предизвикателствата да се снима в една от най-популярните видео игри

Тогава оперативна група, съставена от високопоставени офицери от българската армия и екстрасенси, се впуска в строго секретна военна операция. Целта им е да отидат в село Царичина, за да намерят мистериозен извънземен артефакт, който не само може да промени хода на историята, но и да направи България отново велика.