Сексът на хиляди метри в небето е фантазия за мнозина. Но ако нямаме частен самолет или не сме стюарди например, трудно ще ни се отвори парашутът.

Деми Ловато, Demi Wand и секс играчката, която пусна на пазара

И Деми Ловато се сдоби със секс играчка

Светът на удоволствието се разширява още малко

Е, вече има и една напълно легална (а не като в тоалетните на пътническите самолети) алтернатива. И къде другаде да можем да се възползваме от нея, освен в Града на греха Лас Вегас?

Компанията Love Cloud предлага едни по-различни полети с малък самолет "Чесна", чиято кабина е пригодена за горещи занимания в облаците. Вместо седалки, в нея има само едно легло със сатенени чаршафи и възглавници, в което пътниците да се настанят удобно и да правят всичко, което въображението им може да роди.

Снимка 555888

Източник: Twitter / Love Cloud Vegas

Работата на пилота Антъни Блейк e да кръжи безцелно над Лас Вегас, докато пасажерите се забавляват. Те могат да свалят коланите си две минути след излитане.

Тъй като самолетът е малък, той усеща движенията им и е наясно кога екшънът е в разгара си. За по-голяма дискретност кабината му е отделена с дебела завеса, а той носи слушалки за заглушаване на шума.

Снимка 555890

Източник: Facebook / Love Cloud Vegas

Полетът стандартно продължава 45 минути и струва 995 долара, но при голямо желание (и възможности), може да се удължи за още толкова, като час и половина са на цена 1495 долара. Позволени са до шестима пътници, предава New York Post.

Снимка 555889

Източник: Facebook / Love Cloud Vegas

От близо седем години Love Cloud предлага частни полети на влюбени двойки, но допреди няколко месеца концепцията е била по-различна - предимно за романтични вечери в облаците или пък за сключване на брак. А сега акцентът е върху консумацията на връзките.

Алкохол, стрес, лекарства - 6 причини да не ни се прави секс

6 причини да не ни се прави секс

Алкохолът и стресът са сред тях

Пилотът се е нагледал на какво ли не, но признава, че никога не се е включвал в горещите забавления - просто защото няма на кого да остави управлението на самолета. "Обичам секса, но летенето обичам повече", шегува се той.