Вокалистът на Slipknot и Stone Sour Кори Тейлър идва за първия си самостоятелен концерт в България на 30 май на Арена София, Столичен Колодрум.

Кори е част от съвременната култура по толкова много начини - като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда Грами, като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още. Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.

По всичко изглежда, че фронтмена на Slipknot и Stone Sour няма време да скучае, въпреки ангажиментите си с двете групи, музиканта намери време да запише и втори солов албум през 2022 г.

Дискът включва селекция от специално подбрани кавъри, както и акустични версии на песни от дебютния соло албум на Кори CMFT, който излезе през октомври 2020 година. Ако се питаме какво означава CMFT, това е акроним на "Corey Mother Fucking Tayler".

В CMF2 Тейлър пее, свири на соло и ритъм китара, пиано и мандолина. A на 30 май и България ще може да чуе как звучат песните от него на живо, както, разбира се и песни от творчеството на бандите, в които Тейлър се подвизава като вокалист.

Ограничено количество билети на цени от 88 лв. влизат в продажба на 1 март, а официалната продажба на билетите е 4 март в мрежата на Ticket Station.