Няма как на феновете на Marvel да не им е тъжно от факта, че "Пазители на галактиката Volume 3" се явява не само третият, но и последен филм за колоритната група супергерои.

"Пазители на Галактиката Volume 3" и какво да очакваме от филма с Крис Прат и Мария Бакалова

Какво да очкаваме от "Пазители на Галактиката Volume 3"

Краят е тук

Разбира се, това не означава, че повече няма да ги виждаме, но не и както досега, режисирани от Джеймс Гън. И както можеше да се очаква, филмът се представя наистина добре в бокс офиса.

За първите четири дни от пускането си по кината "Пазители на галактиката Volume 3" е спечелил общо 318 милиона долара от световния бокс офис. От САЩ приходите са в размер на 127 милиона долара, като най-доходоносен в световен мащаб се оказва пазарът в Китай - 31.4 милиона долара.

Снимка 617007

Източник: Форум Филм България

От Deadline разбираме, че с тези сериозни приходи "Пазители на галактиката Volume 3" ще помогне на Disney да достигне до едно наистина впечатляващо постижение. От началото на годината приходите от бокс офис на компанията са 1.985 милиард долара, като тези дни се очаква да бъде премината границата от 2 милиарда долара.

"Титаник", "Аватар: Природата на водата" и новият номер три в бокс офиса

Филмът, който потопи "Титаник"

Джеймс Камерън може да бъде победен от...

Това ще направи Disney първото студио, което печели 2 милиарда за 2023 г. Най-голяма заслуга за постижението има, разбира се, "Аватар: Природата на водата". Очакванията са следващото студио, което ще премине границата от 2 милиарда приходи от бокс офиса, да бъде Universal. "Бързи и яростни 10", който тръгва по кината от 19 май, трябва да спомогне за това постижение.