С времето все повече се убеждаваме, че за да имаш успешна кариера в Холивуд, не е важно само как изглеждаш физически, но и как се чувстваш психически.

Хенри Кавил, "Шотландски боец" и новата роля на актьора

Хенри Кавил ще бъде безсмъртен боец

Шотландският боец се завръща

Защото ако психиката не издържи на ежедневния стрес и напрежение, то няма абсолютно никакво значение нито какво тяло си направил, нито какво можеш да правиш с него.

Хенри Кавил знае това доста добре, защото благодарение на ролята си на Супермен вече от доста години е в полезрението на милиони хора. Но и с тази на Гералт от Ривия от The Witcher добави още много почитатели към фен клуба си.

Именно физиката на Кавил го прави идеален за тези роли, а за да я поддържа, той полага много усилия. Всъщност, пред People актьорът казва, че ако преди години е тренирал като луд, то сега се старае да поддържа тонуса си. А тренировките му са съобразени с нуждите на ролите, които приема.

И въпреки този му по-лек подход, контузиите отново не са изключение, защото работата е много интензивна. Така в края на миналата година Хенри Кавил получи контузия в коляното на снимачната площадка на The Witcher.

Но вместо да се отчайва, актьорът се е опитал да погледне от положителната страна. Фокусирал се е и върху пълноценната си почивка, за да се възстанови възможно най-бързо. 

Enola Holmes, Хенри Кавил, Мили Боби Браун, Netflix и ще има ли продължение филмът

Енола Холмс ще се завърне

Сестрата на Шерлок и самият той ще...

А точно когато стане дума за психичното здраве, Кавил се стреми да обръща внимание на нещата, които може да контролира. Твърди, че така има нещо, върху което да работи, а не - през което да преминава като изпитание и да нагажда живота си спрямо него.