Ролята на Супермен може и да направи Хенри Кавил известен, но актьорът не лежи на тези стари лаври и буквално се опитва да се превърне в човека-франчайз.

Enola Holmes, Хенри Кавил, Мили Боби Браун, Netflix и ще има ли продължение филмът

Енола Холмс ще се завърне

Сестрата на Шерлок и самият той ще...

Ролята му на Гералт от Ривия в сериала на Netflix, The Witcher, е точно такъв пример. Но на Кавил и това не му е достатъчно, защото ще поеме на иначе големите си рамене още един нов проект, който има потенциала да го изстреля още по-нагоре.

От Deadline разбираме, че Хенри Кавил ще възроди "Шотландски боец". Франчайзът има общо пет пуснати филма по кината и три сериала, като по-добре познат ни е сериалът, в който в ролята на безсмъртния боец Дънкан Маклауд влиза Ейдриън Пол.

За тези, които не помнят, ще кажем само, че сюжетът се върти около безсмъртен боец, роден преди векове, който скита по земята, за да раздава справедливост. Той обаче не е единственият с такава сила, като има и други, някои от които много зли.

Към момента не е ясно дали Хенри Кавил ще изиграе Дънкан Маклауд, някой друг вече познат персонаж или пък изцяло нов. Но пък знаем, че режисьорът на филмите за Джон Уик - Чад Стахелски, ще се погрижи главите ни да бъдат махнати от кеф.

За възраждането на "Шотландски боец" се говореше от доста време, като дори Райън Рейнолдс беше спряган за главната роля в даден момент.

Натали Вискусо, Хенри Кавил и коя е новата жена до актьора

Коя е новата жена до Хенри Кавил

Вещерът си е уредил добра партия за шах

Според нас Кавил е подходящ за ролята, като няма да му бъде трудно да влезе в нея, защото вече има опит с въртенето на мечове от The Witcher.