Петъчната традиция ни повелява да завършим деня и започнем уикенда с музика. В тази връзка стартираме с Кайли Моноуг. Новият албум на Кайли Миноуг, озаглавен Tension, излиза на пазара днес, 18 октомври. 

Певицата планира да промотира новия си албум и с турне през 2025 г., което ще започне през февруари от Австралия и ще продължи в Азия, Европа, Северна и Южна Америка. Това ще е най-дългата й музикална обиколка от 14 години насам. И докато чакаме да пусне билетите в продажба, да послушаме "Kiss Bang Bang".

Продължаваме с ROSÉ и Бруно Марс, които пуснаха парчето"'APT.'

"APT" всъщност е любимата ми корейска игра за пиене, която играя с приятелите си у дома. Предизвиква усмивка на лицето и разчупва леда на всяко парти" - обяснява ROSÉ. "Една вечер в студиото научих моя екип да играе играта. Всички бяха очаровани, особено когато започнах да пея, така че се позабавлявахме и казах, че трябва да направим песен от нея... след като Бруно се присъедини към песента, останалото е история!"

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Слушаме Coldplay, Ерик Клептън, Smile, Майкъл Бубле и Woomb

След успеха на синглите "Rush of Blood", "What Do You Believe In?" и "Pocket", британският изпълнител Rag'n'Bone Man ги обединява, заедно с още 14 парчета, в следващия си студиен проект. Той се казва What Do You Believe In? и изследва универсалните въпроси, свързани с живота, като подчертава значението на семейството като източник на сила и утеха.

"Въпреки че съм притеснен от излизането на новия албум и какво ще кажат хората за него, когато поставя винила на грамофона, чувам, че съм че съм направил нещо истинско. С този запис празнувам живота и всички негови обрати. Направен с любов", споделя изпълнителят.

Новият сингъл на Прея, озаглавен "Всеки ден", носи специално послание, което е много лично за изпълнителката. Песента е вдъхновена от нейния дългогодишен партньор, с когото това лято тя размени обети на интимна церемония, заобиколена от семейството и най-близките приятели.

Но какво прави това парче толкова специално? "Всеки ден" улавя онези малки моменти, които често остават незабелязани. Това са малките неща, които изграждат една връзка и я превръщат в истинска любовна история.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Слушаме Dream Theater, Odd Crew, The Offspring, MONA и GREESH

След успеха на "Любов като небе", Миро най-накрая е готов с новата си песен "Нежен". Всички чакат новия проект от 1 октомври, когато певецът сподели част от мелодията и текста в социалните си мрежи. "Нежен" е резултат от творческата среща на Миро с изненадващ авторски тандем - Кристиан Костов и един от най-добрите ни музикални продуценти - Dexter.

"Тази песен е за битката, която се води във всяко човешко сърце. Ще допусна ли любовта да свали защитните ми механизми и доколко? "Нежен" е обяснение в любов. И към теб", казва за новата си песен Миро.