На всеки човек в даден момент от живота му се налага да се справя със загуба на любим човек. През подобно нещо в момента минава Жизел Бюндхен.

Жизел Бюндхен пред Harper's Bazaar - за живота си след развода и за предизвикателствата да си самотна майка

Жизел Бюндхен след развода - предизвикателствата да си самотна майка

Моделът за предизвикателствата в майчинството и щастието, което открива в малките неща

Според People, майката на модела - Ваня Ноненмахер, е починала в болница в Бразилия на 75-годишна възраст. Тя е постъпила в болницата в петък и е починала през уикенда след като е загубила борбата с рака.

Освен 43-годишната Жизел Бюндхен, Ваня е майка на още пет деца - и петте момичета. Според информация на Vanity Fair тя е била пенсиониран банков служител и е отгледала децата си в трудолюбиво семейство от средната класа.

По различни поводи Жизел Бюндхен е споделяла снимки на майка си в профила си в Instagram, но към момента все още не е публикувала нищо след смъртта ѝ.

"Израснах, виждайки как майка ми винаги се опитваше да направи всичко възможно за нас, шестте момичета. Майка ми посвети целия си живот на семейството си и го направи с такава благодат", пише за Ваня Ноненмахер Жизел през 2010 г. по случай Денят на жената. 

Жизел Бюндхен и секси почивката ѝ в Бразилия

И на 43 Жизел Бюндхен е секси по бански

Моделът отказва да остарее

Тогава моделът разясни още, че именно майка ѝ е нейният герой и причината да вярва, че именно жената е основата на едно семейство.