Още преди няколко месеца стана ясно, че след близо десетгодишно отсъствие от музикалната сцена Дженифър Лопес подготвя своя девети студиен албум. This Is Me... Now е своеобразно продължение на албума This Is Me...Then от 2002 г., и по думите на певицата е най-личното и искрено нещо, което е правила до момента.

Дженифър Лопес и Бен Афлек - домакини и на благотворителен покер турнир в Лас Вегас

Играят ли покер Джей Ло и Бен Афлек (и добри ли са)

Градът съвсем не е избран случайно

"Този албум е най-искреното нещо, което съм правила, кулминация на това коя съм аз като човек и артист. Хората си мислят, че знаят какво ми се е случило по пътя, но всъщност нямат представа и често имат погрешно схващане. Част от мен криеше себе си от всички. Дори се криех от самата себе си", споделя Джей Ло миналата година в интервю за Voguе.

Постепенно певицата започна да разкрива още детайли за предстоящия си албум, като дори обяви заглавията на песните, които едва ли е изненада за някого, че са любовни и посветени на съпруга ѝ Бен Афлек. Напомняме, че двамата преоткриха любовта си, след като първият им годеж отпреди 20 години се провали. Двамата обаче са вече женени от година и по всичко личи, че романтичната им приказка продължава.

През изминалия уикенд Дженифър Лопес отново нажежи очакването около албума си This Is Me... Now, като в пост в Instagram го определи като "едно житейско пътуване в търсене на истината за любовта". А сега вече сме наясно и кога ще можем да чуем новите парчета.

Вчера, 27 ноември, отново в Instagram, певицата разкри, че новият ѝ албум ще излезе на 16 февруари 2024 г. И за да е всичко още по-вълнуващо, това не бе единствената новина, която Джей Ло сподели. Тя загатна още и за водещия сингъл в This Is Me... Now, както и за филма, по който знаем, че е работила със съпруга си Бен Афлек.

В тийзъра виждаме певицата седнала пред камина, докато навън вали дъжд. В ръката си тя държи писмо, което хвърля към огъня. Посланието му гласи: "Когато бях малко момиче и някой ме питаше каква искам да стана, когато порасна, винаги отговарях... влюбена". Написаното на ръка писмо е с дата 24 декември 2002 г., период, в който връзката на Джей Ло и Бен Афлек е още в началото.

За филма, по който двойката е работила заедно, пък знаем, че ще разбули тайните около личния живот на певицата, който се следи изкъсо от години. В описанието на This Is Me...Now: The Film се казва, че разказът за любовния ѝ живот е представен по "интимен, секси, забавен, фантастичен" начин и не може да се сравни с нищо, което сме виждали досега от Дженифър Лопес. Филмът, който ще бъде наличен за гледане в Prime Video, заедно с новия албум на певицата, ще излязат на 16 февруари 2024 г.

Дженифър Лопес споделя какво Бен Афлек е променил в нея за една година откакто са женени

Наистина ли има проблеми в брака на Джей Ло и Бен Афлек

Какво е променила певицата благодарение на съпруга си

И макар че дотогава все още има време, ще можем да подгреем ударното завръщане на Джей Ло още на 10 януари 2024 г., когато очакваме тя да пусне "Can't Get Enough", водещия сингъл на This Is Me...Now, пише Entertainment Tonight.