Всяка една майка знае колко трудно и психически, и физически е човек да се върне към формата си преди раждането. Изисква се много труд, лишения и безкрайна отдаденост.

Дженифър Лопес и Бен Афлек след интимния момент на актьора с Дженифър Гарнър

Джей Ло и Бен Афлек след интимния момент на актьора с Дженифър Гарнър

Има ли проблем между съпрузите

Оказва се, че дори Дженифър Лопес, която е известна със страхотната си форма, е преминала през труден етап след раждането на близнаците си. 

По време на Daytime Beauty Awards изпълнителката се качи на сцената, за да връчи награда на Трейси Андерсън за заслуги в областта на фитнеса. Докато бе на сцената 54-годишната Лопес използва възможността, за да изкаже благодарността си на треньорката.

Дженифър Лопес казва, че именно Андерсън е успяла да я мотивира да се чувства добре в тялото си след раждането на Максимилиан и Ем през 2008 г. от бившия си Марк Антъни.

Актрисата признава, че напоследък често се замисля за миналото и всичко, през което е преминала, пише E! Online. И си спомня как именно Трейси Андерсън е била до нея през всеки един етап от промените, през които тялото ѝ е преминавало. 

Дженифър Лопес с нови секси снимки по бельо

На 54 Дженифър Лопес изкушава по секси бельо

Изпълнителката знае как да разтупти сърцата

"Обадих й се в момент, когато се чувствах несигурна и неуверена, чудейки се дали някога ще се върна към предишното си състояние - както правят повечето майки след раждането." Дженифър Лопес допълва, че треньорката ѝ е помогнала да се чувства по-силна и уверена от преди.