През последните няколко месеца изглеждаше сякаш в брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек са се появили проблеми. И причина за това мнозина видяха в интимния момент, в който актьорът бе хванат с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. След тази случка Афлек и Лопес на няколко пъти бяха засичани навън - очевидно напрегнати и в лошо настроение.

Дженифър Лопес споделя какво Бен Афлек е променил в нея за една година откакто са женени

Наистина ли има проблеми в брака на Джей Ло и Бен Афлек

Какво е променила певицата благодарение на съпруга си

В скорошно интервю за Vogue обаче Джей Ло даде да се разбере, че бракът ѝ върви повече от добре. И дори нещо повече. Певицата издаде, че се чувства по-спокойна, уверена и по-красива именно заради съпруга си Бен Афлек.

Сега, почти месец след това признание, следва и още едно доказателство, че двойката е все така щастлива заедно.

Дженифър Лопес и Бен Афлек са били домакини на турнир по покер и блекджек в Лас Вегас, с цел да съберат пари за благотворителната организация на актьора Eastern Congo Initiative.

Преди да се присъединят към гостите си, двамата са позирали на червения килим, където са демонстрирали безупречния си стил. Бен Афлек е носил син костюм с бяла риза, но пък е решил да пропусне вратовръзката.

Снимка 642840

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес, типично в нейн стил, е заложила на рокля с цепка, която все пак да показва малко плът. Тъй като асиметричният дизайн на David Koma има вграден чоукър, певицата не е прибавила към тоалета си много бижута, освен обеци и пръстени. От Instagram профила ѝ пък става ясно, че за грима за специалната вечер е избрала продукти от собствената си марка J.Lo Beauty.

Докато позират за снимки на червения килим Джей Ло и Бен Афлек не са интимничили особено, но пък поведението им един към друг през цялата вечер е било много нежно.

"Джен и Бен изглеждаха много сладки заедно. Тя седеше близо до него, докато той играеше покер и в един момент седна в скута му. Джен много подкрепяше Бен, докато той играеше в продължение на няколко часа. Той печелеше и всички на събитието бяха впечатлени от уменията му", споделя източник на Entertainment Tonight.

Дженифър Лопес в Intimissimi - колко секси е новата й колекция бельо

Джей Ло изкушава и мъже, и жени по бельо

Пак й се получи

Гости на благотворителното събитие са били и други известни личности, сред които Джон Хам и съпругата му Анна Оцеола, Хамиш Линклейтър и Лили Рейб, Джеймс Марсдън и други.