Въпреки че Бен Афлек е щастливо женен за голямата си любов Дженифър Лопес, изглежда няма намерение да спре да поддържа отношения с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Двамата са разведени от вече пет години, но от време на време могат да бъдат засечени по едно и също време на едно и също място. И за това си имат добро оправдание.

Дженифър Лопес и Бен Афлек в пореден напрегнат момент - имат ли проблеми съпрузите

Крият ли проблемите помежду си Дженифър Лопес и Бен Афлек

Когато Джей Ло ревнува и се чувства застрашена

Бившите съпрузи имат две деца - 17-годишната Вайълет и 11-годишният Самюел. А преди дни баскетболен мач на сина им стана повод за поредната им среща. На спортното събитие присъства и дъщеря им и четиримата изглеждаха като едно щастливо семейство.

Че са щастливи - щастливи са. Но фактът, че вече отдавна не са семейство не им пречи да прекарват пълноценно време заедно.

След като мачът приключи, Гарнър остави двете им деца с баща им, за да си поприказват и да се позабавляват още малко заедно. А тази поредна среща между бившите съпрузи е и поредното доказателство, че са оставили всичко лошо в миналото и сега имат страхотни отношения.

Дженифър Лопес и Бен Афлек след интимния момент на актьора с Дженифър Гарнър

Джей Ло и Бен Афлек след интимния момент на актьора с Дженифър Гарнър

Има ли проблем между съпрузите

Според източник, цитиран от Daily Mail, за Бен Афлек и Дженифър Гарнър "драмата от миналото" и "емоциите" от техния "развод" са "отдавна отминали". По думите му, самата Дженифър Лопес е тази, която е помогнала много, за да намерят бившите съпрузи отново път един към друг. Затова явно подобни срещи не могат да предизвикат ревност у нея.