Няма как да не харесваме тази звездна двойка. Британският актьор Алекс Петифър ("Професия: Стрийптизьор", "Безкрайна любов", "Back Roads") е един от новите секссимволи на Холивуд. Германският модел Тони Гарн пък е сред най-известните ангели на Victoria's Secret.

Алекс Петифър, Тони Гарн, Victoria's Secret и подробности около сватбата на актьора и модела

Когато актьор се ожени за ангел на Victoria's Secret

Кой грабна сърцето на Тони Гарн

Те се сгодиха в навечерието на Коледа 2019 година, ожениха се през октомври миналата година и няколко месеца след това мистър и мисис Петифър съобщиха, че очакват първото си дете.

А новината, че вече са станали родители идва от щастливата майка, която публикува първата снимка на бебето в профила си в Instagram.

"Най-вълшебното преживяване в живота ми доведе в нашия свят Лука Малайка миналата седмица. Тя незабавно открадна нашите сърца завинаги," написа тя към снимка на крачето на малката Лука Малайка.

По време на бременността си 29-годишният модел често публикуваше свои снимки с наeдряло коремче и снимаше фотосесии за известни списания. Така тя за пореден път доказа, че няма нищо по-красиво от жена, на която предстои да стане майка.