Всеки, на когото са му липсвали дефилетата на Victoria's Secret, има повод да се усмихне, защото те ще се завърнат. Но не точно както преди.

Victoria’s Secret, шоуто с Ангелите на Victoria's Secret и новината за завръщането му тази година

Голямата изненада на Ангелите на Victoria’s Secret

Завръща ли се ежегодното им шоу

Макар началото им да бе през далечната 1995 г., преди четири години упадъкът на компанията доведе до спирането на дефилетата. Е, сега новото ръководство е решило да им вдъхне нов живот.

Според Business Insider, тази есен от Victoria's Secret ще видим пълнометражен филм, както и модно събитие на живо. Креативният директор Раул Мартинес казва, че този филм представлява в пълна степен трансформацията на Victoria's Secret.

"Той ще се ръководи от модата, блясъка и развлеченията с намигване към любимата иконография от миналото, но по смел, предефиниран начин." 

Филмът трябва да ни покаже предизвикателствата, пред които се изправят моделите, дизайнерите и всички замесени в голямото шоу. И по точно на 20 иновативни творци, които ще създадат четири различни избора, вдъхновени от оживени градове като Богота, Лагос, Лондон и Токио.

Голямото завръщане на Адриана Лима във Victoria's Secret

Голямото завръщане на Адриана Лима

Моделът отново работи за Victoria's Secret

Към момента се знае, че филмът ще бъде предназначен за стриймване, а кулминацията ще бъде въпросното модно шоу, което ще бъде на живо. Не е ясно обаче къде и как ще можем да гледаме прероденото шоу на Victoria's Secret.