Малума и приятелката му Сузана Гомес са заедно от 2020 г. и по всичко личи, че връзката им бързо се е развила сериозно и двамата са наистина щастливи заедно и много влюбени.

Малума и Сузана Гомес отварят нова глава в съвместния си живот

Голямата новина на Малума

Сбъдната мечта за певеца

Въпреки че все още не е женен за половинката си, през октомври миналата година колумбиецът разкри по особено вълнуващ начин, че ще става баща за първи път. В музикалния видеоклип на песента му "Procura" бяха включени кадри, на които се вижда, че бъдещата майка е с вече наедряло коремче. Тогава стана ясно също, че Малума и Сузана Гомес очакват момиченце.

Сега обаче научаваме и последните радостни новини за двойката, а именно, че вече са станали родители.

В Instagram профила си 30-годишният изпълнител е публикувал три черно-бели снимки с новороденото. На първата се вижда само малката му ръчичка, докато на втората то е в прегръдката на майка си в болничната стая. На третата пък Малума е гушнал дъщеричката си и я целува по главичката.

От описанието към поста разбираме, че момиченцето се е родило на 9 март в 8:23 ч. сутринта и носи името Парис Лондоньо Гомес.

"Благодаря на всички за поздравителните ви съобщения и за добрите пожелания. Сузана, любов - благодаря ти, че сбъдна най-голямата ми мечта да бъда баща, никога няма да забравя този момент", пише колумбиецът на испански.

През февруари Малума разкри пред E! News, че дългогодишният му приятел и колега Марк Антъни му е дал ценен съвет за бащинството.

"Той ми каза: "Трябва да си много търпелив, човече. Бъди спокоен, търпелив. Всичко се променя, когато ще ставаш баща, така че по-добре да се успокоиш.""

Само няколко дни след това и вече съвсем близо до датата на раждането, по време на наградите Грами, изпълнителят призна, че не е много сигурен какво да очаква по отношение на бащинството.

Романтично бягство на Малума и Сузана Гомес и новите спекулации за годеж

Дали този път Малума наистина ще го направи

Дали този път наистина ще чуем сватбен марш

"Не съм готов. Честно казано, малко съм нервен. Единственото нещо, което знам е, че ще обичам това бебе с цялото си сърце", допълни Малума отново пред E! News.