Тони Чеш е талантлив френски футболист, но истината е, че известността си печели най-вече покрай интересното съдържание, което качва в социалните мрежи. И профилът му в Instagram е живото доказателство за това. 

С над 4.2 милиона последователи в Instagram, 24-годишният младеж доказва, че клиповете му наистина предизвикват сериозен интерес. Дали защото е родом от Париж, известен като градът на любовта или просто защото има усет и знае как да се държи с една дама, но истината е, че Тони е в състояние да накара (почти) всяко едно момиче да се усмихне. 

Как го постига? Ами, по онзи старомоден, но пък винаги толкова ефективен начин - като подарява цветя, но на непознати. Ако разгледаме внимателно клиповете му в Instagram, които започва да качва някъде около 2020 г., ще видим как измисля какви ли не изобретателни начини, за да накара някое момиче да вземе подареното цвете, ако първоначално се срамува или притеснява да го направи. 

Все пак говорим за цвете от непознат, затова и някои дами се смущават да откликнат на милия жест. Лично на нас любими са ни клиповете, в които Тони намира някоя двойка и докато разговарят или се гледат влюбено, той успява да издебне момичето в гръб, за да подаде на половинката ѝ цвете, с което да я изненада. 

И изненадата наистина се получава, защото момичетата съвсем не очакват, а и са безкрайно учудени откъде точно се е появило цветето, след като мъжът срещу нея не държал такова, когато са се срещнали. 

Орлин Николов от Rock The Night - момчето, което снима музиката

С две камери на раменете - българинът, който снима най-големите в света на музиката

Орлин Николов за най-добрите си концертни снимки и за сайта Rock The Night

Истината е, че Тони успява да донесе радост на доста хора и да ги накара да се почувстват специални, защото често в забързаното си ежедневие, не намираме време да поспрем и да си дадем време, за да се порадваме на малките радости в живота - като това да помиришем едно красиво цвете например.