Преди няколко месеца дъщерята на Чарли Шийн сподели публично, че иска да се подложи на операция за уголемяване на бюста. По думите на 19-годишната Сами това нейно желание не е от скоро и дори призна, че не е го е разкривала по-рано, тъй като се е притеснявала от критики.

Сами Шийн и уголемяване на гърдите - как протича възстановяването след операцията

Дъщерята на Чарли Шийн все пак го направи

Сами Шийн така и не послуша съвета на майка си

Малко след като стана ясно, че тя вече дори се подготвя за операцията, майка ѝ Денис Ричардс разкри в интервю, че се е опитала да я разубеди, припомня Parade. Сами Шийн очевидно обаче не се е вслушала в съвета на майка си и в крайна сметка си сложи импланти.

Само преди около месец тя сподели в TikTok, че е вече се възстановява след процедурата, а сега в Instagram е споделила нови кадри, на които ясно се вижда промяната във външния ѝ вид.

Сами Шийн е качила два отделни поста с по няколко снимки. Тя позира с изрязан къс потник, съчетан с широки дънки с ниска талия. Естествено, облеклото ѝ е предвидливо подбрано, за да подчертае уголемените ѝ гърди.

Съдейки по многото споделени кадри, дъщерята на Чарли Шийн явно е доволна от резултата след операцията. Голяма част от последователите ѝ в Instagram очевидно също одобряват, тъй като не са пестили от комплиментите си.

Какво мисли сега Чарли Шийн за дъщеря си Сами Шийн и профила ѝ в OnlyFans

Подкрепя ли Чарли Шийн дъщеря си за OnlyFans

Година и половина по-късно

"Изглеждаш перфектно", пише един от тях. Друг пък е по-конкретен и споделя, че гърдите на Сами Шийн "изглеждат страхотно".