Преди няколко месеца стана ясно, че 19-годишната Сами Шийн иска да се подложи на операция за уголемяване на бюста. И това нейно решение дойде скоро след присъединяването ѝ към OnlyFans преди вече повече от година.

Защо Сами Шийн (дъщерята на Чарли Шийн) се определя като секс работник

Защо дъщерята на Чарли Шийн се определя като секс работник

Откровения от Сами Шийн

Първоначално Чарли Шийн разкри, че не одобрява новото занимание на дъщеря си, но впоследствие промени мнението си, за което сподели, че заслуга има бившата му Денис Ричардс.

Самата тя също е част от OnlyFans платформата и още от самото начало подкрепя дъщеря си Сами Шийн, която очевидно я следва по стъпките. И макар че Денис Ричардс няма нищо против професионалното занимание на 19-годишното си момиче, то не същото може да каже за решението ѝ да си постави силиконови импланти в гърдите.

Майката на Сами Шийн всъщност е доста наясно с процедурата, тъй като още преди години се е подложила на нея. Сега обаче признава, че съжалява и дори планира да премахне силикона от гърдите си.

"Опитвам се да я разубедя, защото причината, поради която искам да ги махна, е, че когато бях на 19 години не знаех колко са токсични. И това не е лесна операция. Болезнена е", сподели наскоро Денис Ричардс.

Е, въпреки съвета, дъщеря ѝ явно не я е послушала и все пак се е подложила на операцията. Сами Шийн дори е документирала целия процес - от първата консултация през февруари 2022 г. до завръщането у дома на 15 ноември, пише E! News.

В TikTok профила си тя е споделила кадри, на които може да я видим в болнично облекло преди операцията, както и в инвалидна количка след края на процедурата. На друга снимка пък тя позира с избрания имплант 350 CC.

Към момента дъщерята на Чарли Шийн е в процес на възстановяване у дома. В Snapchat тя споделя, че имплантите ѝ предизвикват дискомфорт и признава: "Болката в гърба ми е ужасна заради спането в изправено положение."

Новите горещи хавайски приключения на Сами Шийн

Още горещи хавайски приключения за дъщерята на Чарли Шийн

Сами Шийн знае как да провокира

Е, надяваме се в крайна сметка Сами Шийн да е доволна от резултата и за разлика от майка си впоследствие да не съжалява за решението да уголеми гърдите си.