Дженифър Конъли беше любопитна да разбере дали последният филм с нейно участие - "Топ Гън: Маверик" е получил одобрението от Кейт Мидълтън и принц Уилям. В четвъртък кралската двойка присъства на лондонската премиера на филма, където се срещна с Том Круз, който не пропусна да ги запознае и с останалите актьори.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и срещата с Том Круз за лондонската премира на "Топ Гън: Маверик"

Какво събра Уилям и Кейт с Том Круз

Една обща страст

Сред тях бе и Дженифър, която партнира на Том във филма и която по-късно не пропусна да изкаже положителните си впечатления от кралската среща.

Актрисата дори сподели пред People, че се е погрижила да наблюдава Уилям и Кейт по време на прожекцията, за да разбере харесва ли им филмът. "Леко надничах, ако трябва да съм честна, за да проверя реакциите им. И по всичко изглеждаше, че се забавляват страхотно."

Снимка 575260

Източник: GettyImages

Това не е първата среща за 55-годишната Конъли с членове на британското кралско семейство. Тя имаше възможността лично да се запознае с покойната принцеса Даяна, майката на Уилям, на лондонската премиера на филма "Лабиринт" в далечната 1986 г.

Дженифър Конъли, Top Gun: Maverick и присъединяването на актрисата към Instagram

Дженифър Конъли - на клик разстояние

Новина от актрисата

За актьора Джей Елис, който също играе във филма, е било "абсолютно невероятно" да се срещнеш с херцога и херцогинята на Кеймбридж.

"Те се появиха и ни поздравиха, при това съвсем искрено и спонтанно", каза Джей. "Бяха абсолютно невероятни и очевидно огромни фенове на филма. А що се отнася до Кейт - тя се супер естествена и земна."