Принц Уилям Кейт Мидълтън се появиха официално на червения килим. Причината за това бе премиерата на филма "Топ Гън: Маверик" за Обединеното кралство. А по време на събитието бяха придружавани от актьора Том Круз.

"Топ Гън: Маверик", Том Круз и тренировките, на които актьорите са били подложени за филма

На какво Том Круз е подложил колегите си от "Топ Гън: Маверик"

Актьорът има стандарти

Премиерата се състоя в лондонския Leicester Square в четвъртък вечерта, 19-и май.

И предвид характера на събитието, кралските особи бяха подбрали подобаващо облеклото си.

Кейт се бе спряла на семпла черна рокля по тялото на дизайнерската марка Roland Mouret, с дължина до пода. Акцент бе широко бяло деколте, над което бе оставила свободно спусната косата си.

Принц Уилям пък бе заложил на класиката - черен смокинг и папийонка. Но не пропусна да се заиграе по забавен начин с темата на вечерта. При това чрез обувките си - черни мокасини, избродирани със самолети F18 (самият Уилям е бил е пилот на хеликоптер на Кралските военновъздушни сили).

Том Круз, който придружаваше двойката през цялото време, се изяви и като галантен кавалер. Той не пропусна да подаде ръката си на Кейт, докато тя се изкачваше по стълбите.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са получили специална покана от актьора за премиерната прожекция на "Топ Гън: Маверик", след като разбира, че Уилям е голям почитател на оригиналния филм от 1986 г. "Имаме много общи неща", каза Круз за кралската особа, пише People. "И двамата обичаме Англия, и двамата сме страстно запалени по летателните машини и обичаме да летим."

Принц Уилям, ирландската гвардия и подготовката за платинения юбилей на кралица Елизабет

Безкрайните кралски задължения на принц Уилям

В трескава подготовка за юбилея на кралицата

За 59-годишния Том Круз това не е единствената му кралска среща за седмицата. В неделя актьорът беше ко-водещ на конното състезание Royal Windsor Horse Show, по повод 70-годишното управление на кралица Елизабет, на което самата тя присъстваше.