Здравословният начин на живот не е никак лесна задача, а тренировките са най-лесната част от него. Храненето е вече друго нещо, при това - и трудно.

Наум Шопов, Теа Минкова и къде прекараха празниците

Къде Наум Шопов и Теа Минкова прекараха празниците

Бъдещото семейство пътува

Наум Шопов и Теа Минкова успяват да съчетават и двете доста добре. Отскоро двамата развиват канал в YouTube, в който качват видеа най-вече от пътуванията си. Но последното е малко по-различно.

В рамките на 17 минути двамата споделят цели пет свои любими рецепти за сладолед, пица, баница, палачинки и паста. Но не каквито сме свикнали, а здравословни и нискокалорични.

Двамата споделят, че променят имената на всички ястия, които приготвят, заменяйки първата буква с "ф", което ще направим и ние по-долу. Това идва от английската дума fit, която се използва за добра форма. Така виждаме и че за фладоледа са необходими скир (исландски млечен продукт, подобен на киселото мляко, но с високо съдържание на протеини), ягоди, шоколадов протеин на прах и стевия (по избор) за подслаждане.

Наум Шопов, "Откраднат живот: Любовта лекува" и как преминава един ден на снимачната площадка

Един ден на снимачната площадка на "Откраднат живот: Любовта лекува"

Поглед отвътре от Наум Шопов

Фицата на Наум и Теа пък се прави от арменски хляб, доматено пюре, чушки, лук, нискомаслен кашкавал и рукола. Фастата, разбира се, не е от тесто, а от тиквички. Към тях се добавя кайма, лук, чесън и доматен сос.

Теа Минкова, фитнесът и 20-те хиляди последователи

Теа Минкова, фитнесът и 20-те хиляди последователи

Приятелката на Наум Шопов за тренировките, за храната и за натовареното ежедневие

Не по-малко интересна е фаницата, за която са необходими кори, сирене котидж, три белтъка, три цели яйца, кисело мляко и сода. Звучи доста интересно, а според Наум и Теа вкусът не се различава значително от този на класическата баница.

„Моят фитнес буквар“, Наум Шопов и всичко, което актьорът е научил за фитнеса

Наум Шопов: Щом мога аз, значи можете и вие

„Моят фитнес буквар“ – тайните за успеха на актьора, лекар и фитнес ентусиаст в книга

Накрая са фалачинките, които в случая са само една, но доста голяма, дебела и засищаща. За нея са ни необходими ядков микс, които заменя брашното, скир, един белтък и едно цяло яйце, банан, шоколадов протеин, сода и кисело мляко. Всички модификации, които двамата са направили, изглеждат доста интересно и сериозно обмисляме да ги пробваме.