Великденските празници минаха доста неусетно. Не можем да се оплачем от четирите дни, но не бихме отказали още толкова.

Наум Шопов, "Откраднат живот: Любовта лекува" и как преминава един ден на снимачната площадка

Един ден на снимачната площадка на "Откраднат живот: Любовта лекува"

Поглед отвътре от Наум Шопов

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова решиха да прекарат почивните дни извън големия град. Както вече добре знаем, двамата развиват YouTube канал, в който се стремят да качват повече влогове от ежедневието им и техни пътувания. Благодарение на последното им видео пък разбираме и къде са прекарали празниците.

Всичко започва на Разпети петък със сутрешното кафе, разбира се. След това малка подготовка за пътуване, която включва пазаруване и взимане на кола под наем. Следват типичните проблеми по празниците, а именно задръстванията на изходите на София.

Наум Шопов и Peaky Blinders - любимият сериал на актьора

Кой е любимият сериал на Наум Шопов

Д-р Тасев има вкус за сериали

Двамата (заедно с майката на Теа) са се отправили към Южна България в района на град Кърджали, където Наум бърза да намери работещ фитнес, за да тренира, докато Теа и майка ѝ се разхождат в местния парк.

На следващия ден се отправят към Гърция, за да се разходят, а от видеото разбираме, че обичат да започват сезона в южната ни съседка колкото се може по-рано.

„Моят фитнес буквар“, Наум Шопов и всичко, което актьорът е научил за фитнеса

Наум Шопов: Щом мога аз, значи можете и вие

„Моят фитнес буквар“ – тайните за успеха на актьора, лекар и фитнес ентусиаст в книга

Пътуването на двамата минава и през Дяволския мост край Ардино, където е наистина невероятно, а по пътя попадат в задръстване, причинено от преминаващи крави. Като цяло можем да кажем, че не им е било скучно.