На раздаването на наградите BET преди дни Megan Thee Stallion ни изненада приятно с килограмите, които е успяла да свали напоследък. Е, трудно е да я наречем слаба, но в сравнение с предишните й форми има видимо подобрение. 

Lizzo, Лизо и поредните публикации, с които певицата шокира и показа как отслабва

Певицата, която не се срамува от килограмите си

И показва как тренира

През януари 2021 г. изпълнителката обяви на всеослушание, че започва специален режим, наречен Hottie Bootcamp и дори документира преживяванията си в поредица за YouTube.

Решена да влезе във форма, тя се подлага на сериозни изпитания за физиката и волята, като ни показва, че човек просто трябва да има желание, за да постигне това, което иска. Обяснява и че това приключение не е просто с цел да отслабне, а за да се погрижи за здравето си.

Megan Thee Stallion тренира с личен инструктор и редува високоинтензивни кардио тренировки със силови. В тренировъчния й режим присъстват и бокс, упражнения с мъртва тяга, коремни преси, танци на пилон и тичане по пясъчни дюни.

Именно последното певицата определя като най-трудното нещо, което е правила някога. И това е само разгрявка, след която следва и силова тренировка, с която буквално се довършва.

Кели Озбърн, драстичното й отслабване и правила ли си е пластични операции на лицето

Обвиненията, на които Кели Озбърн трябваше да отговори

Предизвикани са от драстичното й отслабване

Освен редовно спортуване, Megan Thee Stallion дължи промяната си и на здравословен хранителен режим. Казва и че пие по три литра вода на ден, което не й позволява да задържа течности. И дори когато не вижда ясно ефекта от всичките си усилия в огледалото, винаги успява да си вдъхне кураж, че може и ще продължи напред до мечтаната форма, предава Insider.