Драстичните промени във външния вид винаги предизвикват редица въпроси в околните. Това важи с двойна сила за знаменитостите, на които им се налага да дават обяснения за внезапна загуба на тегло или пълна промяна в овала на лицето например.

Кели Озбърн е пореден пример за това. Дъщерята на Ози и Шарън Озбърн е напълно променена в сравнение с година назад време. Причината - отслабнала е с почти 40 килограма.

Това е причина много от последователите й да смятат, че си е правила пластична операция на лицето.

35-годишната Кели се почувства длъжна да поясни дали това е вярно. "Винаги съм била честна и пряма за това какво правя с тялото си и коя съм. Не съм си правила пластични операции. Не съм докосвала лицето си с изключение на няколко инжекции в устните, в долната част на лицето и на челото."

Кели Озбърн допълва, че никога не лъже, но "благодари за този комплимент" към нея. През януари тази година тя разказа, че все пак е преживяла операция, но не пластична - подложила се е на популярната в САЩ операция gastric sleeve, при която се премахва до 80% от стомаха. Целта е намаляване на количеството приемана храна, а с това и намаляване на теглото.