Отдавна следваме в Instagram испанската актриса, телевизионен репортер, водеща и модел Кристина Педроче.

Причината е, че в профила ѝ често могат да се видят различни снимки от тренировката ѝ по йога, които в повечето случаи са доста интересни и трудни за изпълнение.

Личи си, че актрисата има добър опит и се справя страхотно с повечето йога пози. Особен интерес у нас преди време предизвика и една нейна гола снимка, на която Кристина демонстрира без дрехи стойка на глава в леглото си.

Само преди няколко дни испанската актриса успя отново да провокира интереса ни с една дори още по-предизвикателна снимка - челна стойка без дрехи, но този път в доста по-предизвикателна модификация.

Макар и чисто гола, испанката все пак умело е успяла да прикрие всички свои интимни зони. Това обаче не прави кадърът по-малко секси - дори напротив.

"Така прекарах карантината вкъщи. Утре обаче се връщам на работа и се надявам, че тази поза ще ми помогне да се фокусирам по-лесно, или пък не, как мислите?", пита под снимката Кристина.

Няма нужда са споменаваме, че водещата успя отново да подлуди всички. Някои от последователите ѝ дори написаха, че благодарение на този кадър със сигурност ще имат "мокри сънища".

Очевидно голите йога пози на Кристина се превръщат в нещо като обичайна практика. Затова и нямаме търпение да видим каква ще е следващата.

Кристина Педроче и голата ѝ снимка, която подлуди феновете на актрисата

Испанската актриса, която подлуди феновете си с голата си снимка

Кристина Педроче знае как да провокира