По време на участието си в шоуто на Кели Кларксън, Кристен Бел разкри, че позволява на двете си дъщери - 8-годишната Делта и 9-годишната Линкълн, да пият бира.

Преди да започнат сериозните критики към действията на актрисата обаче, бързаме, за да уточним, че става дума за безалкохолна бира. Въпреки че няма никакъв алкохол в нея, Бел признава, че действията ѝ може да изглеждат малко странни, имайки предвид че баща им, Дакс Шепърд, е бивш алкохолик.

"Когато съпругът ми и аз разхождахме бебетата през нощта в нашия квартал, той отваряше една безалкохолна бира, държеше я на гърдите си и се разхождахме и гледахме залеза. И така, още от бебета малките искаха бутилката и смучеха по малко от ръба ѝ. Това стана нещо специално, нещо което татко прави."

Бел продължава да разказва и споменава, че откакто са установили този ритуал, децата ѝ си поръчват безалкохолна бира в ресторантите. Понякога обаче момичетата не получават това, което искат, тъй като родителите им казват, че е по-добре предпочитанията им за напитки да останат за вкъщи, уточняват от CNN.

"Но след това се сещам, че не правя нищо лошо и хората могат да ме съдят колкото си искат", категорична е актрисата.