Безспорно кралица Летисия е една не само от най-стилните, но и от най-красивите светски дами. При всяка своя поява тя буди възхищение и с тоалетите си, и с перфектната си визия. Въпреки че наскоро навърши 51 години, продължава да бъде в същата перфектна форма, за която много по-млади жени могат да й завидят.

Кралица Летисия и черните рокли, с които впечатли всички

Кралица Летисия не спира с изненадите

Нов урок по стил от испанската кралица

Е, със сигурност съпругата на крал Фелипе не разчита само на късмета, за да бъде фина и стройна. За да й стоят по най-добрия начин всички красиви рокли, тя тренира редовно и това си личи. Например на раздаването на наградите Retina Eco в Мадрид демонстрира добре тренирани, мускулести ръце, които бяха на показ благодарение на тюркоазената й рокля без ръкави.

Кралица Летисия се ръкува с няколко човека и това ни даде възможност да заключим, че явно редовно прави тренировки за ръце. Това не е особена изненада, защото от години тя се слави като запалена по фитнеса и въпреки натоварения си график, никога не пропуска да спортува по няколко пъти в седмицата, предава Daily Mail.

Снимка 635364

Източник: GettyImages

Съпругата на испанския крал започва деня си с йога, която й помага да тонизира и разтегне мускулите си. Често обича и да тича в градините на двореца. Освен кардио, прави и ежедневни тренировки със своя личен инструктор. Не пропуска и упражненията с тежести, а понякога разнообразява и с бокс.

Кралица Летисия и семейната кралска ваканция в Палма де Майорка с кралица София

Когато Летисия е на почивка със свекървата

Кралски забавления

Разбира се, кралица Летисия много внимава и какво яде, за да може да бъде винаги в перфектна форма. Тя е почитател на средиземноморската и диетата на д-р Периконе. Избягва захарите и всички полуготови храни. Не пие кафе, газирани напитки и алкохол. И всичко това й се отплаща повече от добре - очевидно.