Септември отива към края си, което означава, че всички ангажименти и задължения, от които кралските особи бяха освободени през лятото, отново ги зоват. Често пъти обаче те са приятни и свързани с културни събития.

Кралица Летисия и тоалетът й за финала на Световното по футбол за жени, вдъхновен от Кейт Мидълтън

Когато Летисия иска да е като Кейт

Приликите не са случайни

Точно на такива присъства кралица Летисия в последните няколко дни. На 18 септември заедно с крал Фелипе тя беше на връчването на наградите La Vanguardia в Барселона, които отличават хора, фирми, неправителствени организации и институции, които развиват социална и културна дейност.

51-годишната Летисия беше избрала права рокля в черно и златисто Dries Van Noten, но изборът на обувки, както и прическа успяха да ни изненадат. Тя носеше не един, а два чифта обувки - супервисоки Carolina Herrera, с които беше на официалната част от церемонията, както и Massimo Dutti на нисък ток, с които замени високите малко по-късно.

Косата й беше пусната, но една скрита плитка зад дясното ухо успя наистина да развълнува почитателите на стила й. Те останаха приятно впечатлени и от тоалета на кралицата за откриването на сезона на Кралския театър в Мадрид ден по-късно.

Летисия носеше черна рокля с обемна пола The 2nd Skin Co., с която вече сме я виждали преди две години. Обувките й също не бяха нови - елегантни Manolo Blahnik в черно. Испанската кралица определено е символ на устойчивата мода.