Кевин Харт е достатъчно амбициозен и знаем, че се опитва не само да бъде сред най-добрите, в това, което прави, но и да подхваща нови начинания.

Кевин Харт, Ник Кенън и вендинг машината пълна с презервативи, която му подари

Когато очакваш осмото си дете и ти подарят машина за презервативи

Кевин Харт хвана Ник Кенън на къс пас

Към момента той може да се похвали, че е първият комедиант, който е официален посланик на Nike, както и първият мъж, който представлява Fabletics. Междувременно има успешен бизнес с мултивитамини - VitaHustle. Но това далеч не е всичко.

От профила на комедианта в Instagram разбираме, че най-сетне е успял да осъществи още едно от бизнес начинанията си - ресторант за бързо хранене. Първата локация на Hart House се намира в Лос Анджелис, разбира се, и специфичното му е, че е изцяло с веган насоченост.

От HYPEBEAST разбираме, че в Hart House няма да се сервира храна, в която има консерванти, царевичен сироп, антибиотици, хормони или изкуствени оцветители. Менюто е на растителна основа, като сред нещата, които човек може да си поръча са сандвичи, салати, пържени картофки, хапки и шейкове.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, #TortillaChallenge и кой спечели предизвикателството за удряне с тортили

Тортиленият шамар, който Дуейн Джонсън отнесе

Смехът със Скалата и Кевин Харт е гарантиран

Пилешкият бургер например съдържа, освен пържено пиле, и майонеза на растителна основа. Голямото откриване на ресторанта за бързо хранене на Кевин Харт трябва да се състои на 25 август, като 10% от оборота в този ден ще бъде дарен на организацията Inner City Arts, която подпомага младите творци. Обещанията са, че съвсем скоро още два нови ресторанта, но в други градове, трябва да бъдат отворени скоро.