Предложенията за брак за нещо обичайно, което не ни прави кой знае какво впечатление. Да - романтични са. Да - интересни са. Особено, ако става въпрос за известни изпълнители, актьори или спортисти.

Но определено предложението за брак на момиче към момче е нещо, на което си струва човек да обърне внимание. Най-вече когато зад това предложение стои Ванеса Лоренсо - половинката на футболиста Карлес Пуйо.

Може би вече се е изморила да чака, затова и Ванеса избира екзотичните Галапагоски острови в Еквадор за решителната крачка. Моделът дори пада на колене и предлага на любимия си да се ожени за нея.

Вижте тази публикация в Instagram.

He dicho que Sí!

Публикация, споделена от Carles Puyol (@carles5puyol) на

Всичко това разбираме от снимка на предложението, която самият Пуйол качи в профила си в Instagram, като текстът под кадъра гласи: "Казах да".

Двамата за заедно от шест години и имат две дъщери, които са на 5 и 3 години. Запознават се на сляпа среща, организирана през 2012 г. от лекаря на Пуйол, който е техен общ приятел.

Очевидно е любов от пръв поглед, защото само след месец двамата заживяват заедно. Вероятно вече са решили и да официализират съюза си, или по-скоро Ванеса е взела това решение, ако съдим от снимката.

Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Неймар и кои са най-високоплатените спортисти за 2019 г.

Кои са най-високоплатените спортисти за 2019 г.

Футболът е окупирал топ 3, но истинският хегемон е баскетболът