Почти година измина откакто Джейк Бонджоуви - синът на Джон Бон Джоуви, и половинката му Мили Боби Браун се сгодиха. През април двамата обявиха голямата новина с пост в Instagram, но досега нито един от тях така и не бе разкривал как се е случило предложението.

Джон Бон Джоуви на сватбата на Джейк Бонджоуви и Мили Боби Браун - ще пее ли на сватбата им

Джон Бон Джоуви все пак ще го направи

Специално за сватбата на сина си Джейк

В последния епизод на предаването The Tonight Show с водещ Джими Фалън актрисата най-накрая издава как е станало то. И както подозирахме, целият замисъл е предполагал моментът да бъде наистина запомнящ се.

От разказа на 20-годишната Мили Боби Браун става ясно, че в деня на годежа с половинката ѝ Джейк Бонджоуви са били на подводно приключение. Единия ден той ѝ е казал, че е планирал гмуркане на следващата сутрин - затова е трябва да станат рано и да стигнат до обичайното място, където ходят.

"След като вече бяхме много метри надолу, той ми подаде черупка, аз я обърнах и видях, че има пръстен", разказва актрисата от Stranger Things.

Но понеже са били под водата, тя не е успяла да му отговори. Но за да му покаже все пак, че приема предложението, е направила знак с ръка.

Въпреки тази малка неловка подробност, и Мили Боби Браун, и Джейк Бонджоуви са били изключително щастливи в този момент. Още преди да изплуват обаче, докато актрисата е показвала пръстена на ръката си на своята половинка, той се е изхлузил от пръста ѝ и е паднал още по-надълбоко във водата.

В този момент Джейк Бонджоуви веднага се е засилил да го намери, въпреки опасността заради голямата дълбочина. За щастие успява да грабне пръстена и да го върне на годеницата си.

По думите на Мили Боби Браун, макар и несъвършено, предложението е било искрено и остава емблематично за връзката им.

Какво смята Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Какво смята Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Един щастлив родител

"Наистина усещам, че това отразява какъв е той. Винаги ще пазим гърба на другия и ако някой изпусне топката, ще си я върнем", споделя актрисата.