На фона всички звездни раздели, които се случиха тази година, има една двойка, може ни връща надеждата, че любовта не е изгубена. И това са Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър.

The Black Kaiser събира отново Мадс Микелсен и Ванеса Хъджинс

Ванеса Хъджинс отново трябва да бъде спасена

В продължението на "Полар"

Двамата се запознават по малко особен начин, а именно по време на онлайн групова медитация в Zoom. Тогава актрисата остава впечатлена от бейзболиста, открива го в социалните мрежи и започва да му пише.

"Ако искам нещо или някого, тръгвам след него. Мисля, че няма нищо срамно да направиш първата крачка", споделя Ванеса Хъджинс в The Drew Barrymore Show през май 2021 г.

Всъщност, за първи път се заговори, че двамата излизат по срещи през ноември 2020 г., когато са забелязани да се държат за ръце в Лос Анджелис. Година по-късно, на премиерата на филма на Хъджинс Tick ... Tick ... Boom! те правят и дебюта си на червен килим като двойка. И очевидно отношенията им се развиват повече от добре, защото през февруари обявяват и годежа си.

На следващия месец в интервю за People Ванеса Хъджинс споделя, че предложението на Коул Тъкър я е изненадало, въпреки че е знаела, че то в един момент ще дойде. "Бяхме говорили за това, но не очаквах да се случи по начина, по който се случи и в момента, в който се случи. Определено ме хвана неподготвена и плаках много", допълва актрисата.

За подготовката за сватбата тя разказва малко повече в предаването на колежката си Дрю Баримор. Тогава Ванеса Хъджинс признава, че планирането е труден процес и доста се колебае относно мястото за церемонията. А колкото до годеника си Коул Тъкър, казва, че той просто е съгласен с всяко нейно решение.

Организацията на сватбата обаче явно все пак е вървяла гладко, тъй като през октомври актрисата отпразнува и моминското си парти. От кадрите, които е споделила в Instagram профила си, става ясно, че тя и приятелките ѝ определено са се забавлявали.

А както повелява традицията, след моминското парти идва ред и на най-важното и съществено събитие, а именно сватбата. От People разбираме, че Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър вече са минали под венчилото и са си казали заветното "да" на церемония в Тулум, Мексико.

Ванеса Хъджинс и спекулациите, че актрисата е бременна

Бременна ли е Ванеса Хъджинс

Отговорът от самата актриса

През уикенда в X (преди Twitter) се е появила снимка на актрисата, докато е на плажа, облечена в бяла рокля. Още нещо, което подсказва, че щастливото събитието наистина вече се е състояло, е сторито в Instagram профила на колежка на Хъджинс, качено също от тропическия плаж в Тулум.

Потвърждение от страна на Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър, че вече официално са семейство, обаче все още няма.