След няколко седмици 62-годишният Джон Бон Джоуви ще отпразнува 35-годишнината от връзката със съпругата си Доротея. Толкова дългогодишен брак си е истинско постижение, но ракаджията наскоро намекна, че не винаги е бил верен в отношенията им, признавайки, че дългият им съюз е изисквал разбиране и толерантност от нейна страна. 

Джон Бон Джоуви, Доротея Хърли и тайните на техния 40-годишен любовен роман

Джон Бон Джоуви и тайните на една голяма любов

Заедно 40 години

"Това е едно от клишетата за рок звездите. Става дума за това никога да не лъжеш, че си бил светец, но и да не си достатъчно глупав, за да развалиш семейния живот", споделя музикантът пред Майкъл Страхан от ABC.

И след като рок звездата признава (без да конкретизира) за изневярата си по време на различни интервюта, феновете пък стават любопитни да научат повече за Доротея Хърли и как са се влюбили през 80-те години по време на възхода му към славата.

Снимка 663504

Източник: GettyImages

Според множество издания Доротея е работила като инструктор по карате. Не е ясно кога се е оттеглила от професията, но по-късно става ресторантьор. Доротея основава ресторант с нестопанска цел JBJ Soul Kitchen, който започва с Джон. Според уебсайта на бизнеса те обслужват нуждаещи се гости с храна от 2009 г.

Подобно на съпруга си, Доротея също е от Ню Джърси. Двамата се запознава в гимназията Sayreville War Memorial. Двойката започва да се среща през 1985 г. и за кратко се разделя някъде след това. В крайна сметка се събират отново, като дори бягат заедно през 1989 г., пише Hollywood Life.

Снимка 663507

Източник: GettyImages

Въпреки изневярата на Джон, той и Доротея остават посветени един на друг. Докато промотира своя документ за Hulu от 2024 г., Thank You, Goodnight — The Jon Bon Jovi Story, хитмейкърът на "Livin" On a Prayer" не крие, че е изпитал изкушението, когато е имал над "100 момичета" около себе си в разгара на музикалната си кариера. Той обаче настоява, че никога не е искал да "застрашава" своята връзка с Доротея.

Джон също посочва, че Доротея винаги е била до него, за да го напътства и коригира, ако се наложи. 

Снимка 663506

Източник: GettyImages

"Няма съмнение, че моя свят се върти заради нея, заради това, което тя направи, за да ни запази заедно, за да поддържа мен, яза да вървим в правилната посока", добавя той. "Няма съмнение. ... Тя не се страхува да ми каже, ако бъркам, но също така е там до мен, както аз съм до нея, когато паднем. Без значение къде съм бил в кариерата си - възходите или паденията, ние го направихме заедно."

Джон Бон Джоуви на сватбата на Джейк Бонджоуви и Мили Боби Браун - ще пее ли на сватбата им

Джон Бон Джоуви все пак ще го направи

Специално за сватбата на сина си Джейк

След като се женят през 1989 г., двойката впоследствие има четири си деца: дъщеря Стефани и синове Джеси, Джейк и Ромео.