През последните няколко години Ванеса Кърби набра скорост в Холивуд. Първата ѝ сериозна роля в голям франчайз дойде през 2018 г. в "Мисията невъзможна: Разпад", а година по-късно я гледахме в "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

"Наполеон" с Хоакин Финикс и Ванеса Кърби - как се представи филмът в бокс офиса

Провал ли се оказа "Наполеон"

Какво са приходите от бокс офиса

През 2021 г. пък Кърби премина на съвсем различно ниво, защото получи номинация за Оскар за представянето си във "Фрагменти от живота на една жена". А в момента можем да я гледаме по кината в "Наполеон" като Жозефин - любимата на Бонапарт.

Нещата се развиват много добре за Ванеса Кърби и в личен план. От октомври 2022 г. актрисата е свързвана със състезателя по лакрос Пол Рабил. Година по-късно двамата най-сетне решиха да потвърдят официално връзката си.

Това се случи в Instagram, където Рабил публикува за първи път серия от снимки, на които е с Ванеса Кърби. Под поста той пише, че от първия момент, в който са се запознали, до всички точки на света, на които са били заедно, животът му е станал по-добър и смислен.

Споразумението между Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за снимките на "Наполеон"

Удряне, дърпане и изнендващи целувки - споразумението между Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за "Наполеон"

Актьорите са дали всичко от себе си

Преди връзката си с актрисата Пол Рабил бе женен за състезателката по лакрос Кели Бергер от 2014 г. до 2017 г. Ванеса Кърби пък бе във връзка с колегата си Калъм Търнър, която приключи през 2020 г., пише People.