Тъй като положението с разпространението на коронавируса става все по-сериозно, социалното дистанциране се оказва една от най-добрите мерки, които можем да вземем. Точно по този начин постъпва и моделът Хайди Клум, която се изолира не само от света, а и от собствения си съпруг Том Каулиц.

След като през миналата седмица тя сподели, че се е разболяла, сега двамата с Том Каулиц, който също не се чувства добре, стоят на разстояние един от друг в къщата си, докато чакат да излязат резултатите им от тестовете.

Въпреки тежката и за двамата ситуация, те показаха на почитателите си, че са намерили начин да разменят интимности и да не губят доброто си настроение.

В своя Instagram профил Хайди Клум кратко видео, в което я виждаме да се целува със съпруга си, но през стъклото на прозорец.

"Не желаем да рискуваме и да заразим някой друг... Това са наистина странни времена... но в тези моменти човек си припомня кое е наистина важно - да пази хората, които обича. Социалното дистанциране е нещо, което трябва да сторим, за да бъдем отговорни", пише Хайди Клум под видеото, като допълва, че всички сме заедно в това. От нас зависи и да защитим своите близки, съседи и цялата общност.

Хайди Клум, наградите АMA и застрахованите й за милиони крака

Най-скъпата част от тялото на Хайди Клум

Самооценка за милиони