Когато си жената до Илон Мъск, със сигурност нямаш финансови затруднения. Но Клеър Баучър, както е истинското име на певицата Grimes, явно иска да покаже, че може да е независима и сама да изкара няколко милиона по доста нетрадиционен начин.

От ексцентричната двойка, която кръсти детето си X Æ A-Xii, със сигурност може да очакваме всичко. И въпреки това, бизнес нюхът на Grimes успя да ни изненада.

Наскоро родилата изпълнителка обяви в социалните мрежи, че продава част от душата си срещу сумата от 10 милиона долара

На 28 май Grimes откри своята първа онлайн изложба с творби, която носи името Selling Out. Тя обяви, че най-важният и ценен шедьовър от нея е законен документ, който дава право на купувача му да стане собственик на част от душата й.

Певицата и артист заяви пред Bloomberg, че не се надява идеята й да проработи и някой дa купи документа. Често казано, не иска някой да го направи. Затова и е сложила високата цена от 10 милиона - за да откаже евентуалните ентусиасти.

Илон Мъск, Grimes, X Æ A-Xii и как промениха името на сина си

Новото име на сина на Мъск и Grimes

От трън, та на глог

На Grimes просто й се е сторило много вълнуващо да работи заедно с адвоката си по новата си изложба. За разлика от документа за собственост на душата й, останалите произведения са на доста по-приемливи цени, стартиращи от 500 долара.