Илон Мъск и Grimes започнаха да се срещат през 2018 г. Те се разделяха и събираха отново няколко пъти, като общо връзката им продължи до 2021 г. А в едно интервю преди време певицата разкри, че продължават да имат добри отношения и все още се обичат.

Elon Musk - какво да очакваме от биографичната книга на Илон Мъск

Мръсните тайни на Илон Мъск

Какво разкрива Уолтър Айзъксън в биографичната книга за милиардера

По всичко личи, че отношенията им са на път да се променят, след като стана ясно, че Grimes съди Илон Мъск заради попечителството над децата, съобщава NBC.

Според съдебните документи "молбата за установяване на родителски отношения" е подадена на 29 септември в калифорнийски съд. С искането се цели съдът да определи законните родители на детето, ако те не са сключили брак. Все още не е постъпило искане за издръжка на детето от страна на Grimes.

Снимка 612066

Източник: GettyImages

Певицата и милиардерът имат три общи деца. Първото им дете е вече тригодишният им син X Æ A-12, а дъщеря им Екса Дарк Сидеръл (Exa Dark Sideræl), с прякор Y, родена чрез сурогатна майка, е на почти две години. От последната биографична книга за Илон Мъск стана ясно, че третото дете на основателя на Tesla и Space X от Grimes е момче и носи името Техно Механикус (Techno Mechanicus), по прякор Тау. Така наследниците на Мъск стават вече 11 на брой -  в допълнение към децата с Grimes, той има пет деца с Джъстин Мъск и едно, което почива на на 10 седмици след раждането, както и две с Шивон Зилис.

Преди няколко седмици Grimes написа пост в социалната мрежа X, в който поиска от Мъск да ѝ позволи да вижда сина си. По-късно постът беше изтрит, а скоро тя разкри, че се е сдобрила със Зилис: служителката на една от компаниите на Мъск е родила от него близнаци, които са родени по същото време като дъщерята на Grimes.

Илон Мъск и две разкрития накуп за децата му от Шивон Зилис и Grimes

Тайното дете на Илон Мъск

И още разкрития за близнаците му от Шивон Зилис

Самият Мъск не е коментирал твърденията на певицата. Наскоро той се появи със сина си X на среща с турския президент Реджеп Тайип Ердоган и заяви, че се е разделил с майка му.