Илон Мъск и Grimes може отдавна да не са заедно, но очевидно поддържат добри отношения в името на двете си деца. Или въпреки тях. Наскоро певицата се похвали с това колко много двете й деца приличат на баща си.

Илон Мъск и Grimes имат ново име за дъщеря си

Как е новото име на дъщерята на Илон Мъск и Grimes

Първо я бяха кръстили Exa Dark Sideræl

"Х знае много за ракетите", казва 35-годишната Grimes в интервю за WIRED. "Шантаво е, знае повече от мен", признава тя за тригодишния си син от Мъск. "Със сигурност е като малък инженер. Но манията му по космоса понякога изглежда малко нездравословна."

Певицата разказва, че синът й е присъствал на изстрелването на Starship през април тази година и е видял взривяването на ракетата. "Три дни страда от посттравматично стресово разстройство. Събуждаше се посред нощ и говореше за Starship, а аз трябваше да го погаля по гръбчето, за да се успокои."

Grimes допълва още, че да си дете на Илон Мъск не е като да си дете на всеки друг мъж. "Поне моят дом гледам на напомня повече на шантав индустриален склад и готино арт пространство", казва тя за стремежа си да има нетипична къща.

Певицата коментира още, че откакто е майка, създава оптимистично изкуство, защо чувства, че е задължена да го прави заради децата си. И потвърждава, че мач между Мъск и Марк Зукърбърг ще има.

Илон Мъск срещу Марк Зукърбърг - сблъсък все по-близо до реалността

Илон Мъск срещу Марк Зукърбърг - сблъсък все по-близо до реалността

Хляб и зрелище за милиарди

"Бих предпочела да няма. Харесвам гладиаторските битки, но да гледаш бащата на децата си във физическа битка не е най-приятното нещо. Но пък няма как да получи увреждане на мозъка, така че съм ОК. Мъжете имат нужда да разпуснат по някакъв традиционно мъжки начин."