Ейприл Боулби има невероятен късмет: още след първото прослушване е избрана за комедийния сериал "Двама мъже и половина" и макар че се появява само в няколко епизода, участието ѝ е незабравимо, забърквайки се и с Чарли, и с Алън - двама от главните герои.

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

Колко спечелиха актьорите от "Двама мъже и половина" от участието си в сериала

От най-бедния, до най-богатия

Да получиш роля в сериал като "Двама мъже и половина" без съмнение е нещо, което променя актьорската кариера завинаги. Точно това се случва с Ейприл, за която това е невероятен шанс да се утвърди в Холивуд.

Започва да работи с големи звезди като Чарли Шийн и Джон Крайър от съвсем млада възраст. И съвсем очаквано, е разпитвана многократно и за опита си с Шийн след неговото принудително напускане на сериала.

Актрисата разкрива, че поведението на актьора никога не е било проблемно на снимачната площадка, дори точно обратното. "Когато разговаряхме лично, той винаги беше спокоен и с характерното си чувство за хумор", казва тя.

И продължава: "Шоуто беше в своя пик, когато станах част от него. Беше като една добре смазана машина, в която всички се разбираха чудесно." Ейприл споделя това в откровено интервю, публикувано в YouTube.

Днес Ейприл е на 43 години. И все още е част от холивудския бизнес. След участието ѝ в "Двама мъже и половина", тя се появява в "Теория за големия взрив", а последната ѝ роля е в телевизионния сериал "Прокълнат патрул" на HBO, чийто четвърти сезон видяхме в началото на 2023 г.

Освен на кариерата, актрисата е отдадена и на сина си, който се ражда в края на 2022 г.

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

Жените, които правеха сцените още по-забавни и пикантни

Ейприл Боулби често споделя свои снимки в Instagram, където има хиляди последователи. И благодарение на тях може да видим, че и сега изглежда страхотно. Визията ѝ дори подчертано се подобрява с възрастта - както отбелязват и от The Things.