Личните и семейните взаимоотношения винаги са били сложна и проблемна тема за Чарли Шийн. Но изглежда в последно време актьорът всячески се опитва да загърби скандалния си образ и да бъде добър баща.

Чарли Шийн, Денис Ричардс и как се разбират двамата

Как се разбира Чарли Шийн с бившата си

След всички проблеми и развода

Съвсем наскоро стана ясно, че вече официално е приключило и делото за издръжката на децата му с Брук Мюлер.

Бившата вече двойка, която беше заедно за едва две години между 2008 г. и 2010 г., най-накрая е стигнала до съгласие в съдебната зала. Финансовото споразумение между тях е финализирано и в него се уточнява сумата, която Шийн ще трябва да изплаща на Брук Мюлер.

Очевидно и двете страни са доволни от развоя на събитията, за който са се водели на първо място от намерението да бъде максимално щадящ за синовете им.

По думите на адвоката на актьора, и за двамата родители е било особено важно да разрешат мирно и "в интерес изцяло на семейството" споровете си. И добавя още, че те дори заслужават да бъдат поздравени за начина, по който са го направили, пише Us Weekly.

Сами Шийн, модата и новата визия на дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс

Дъщерята на Чарли Шийн уверено върви по своя път

Сами вече е пораснало момиче

Изглежда сега наистина близнаците Боб и Макс ще имат по-спокойни тийнейджърски години. Те са вече на 13, но за съжаление от 2009 г. досега бяха въвлечени в продължителната битка на родителите им за попечителство.